Пожежа у Харкові: У центрі міста загорілася інженерно-педагогічна академія (фото)

Загальна площа пожежі становила близько 800 кв.м. О 18:00 рятувальники локалізували займання і продовжили його ліквідацію.

Фото:прес-служба ГУ ДСНС у Харківській області У центрі Харкова 2 серпня загорілося одне з приміщень Української інженерно-педагогічної академії. Про це повідомив прес-центр Головного управління ДСНС України у Харківській області, зазначають Патріоти України.

"О 15:07 до чергової частини ГУ ДСНС України у Харківській області надійшло повідомлення про пожежу у двоповерховій будівлі навчального корпусу №4 Української інженерно-педагогічної академії за адресою: м. Харків, вул. Університетська, 12. До місця події відразу були направлені підрозділи ДСНС у кількості 5-ти відділень на автоцистернах, 1 відділення на автодрабині та 1 відділення на аварійно-рятувальному автомобілі", - повідомив прес-центр відомства.

Рятувальники встановили, що вогнем було охоплено горище, перекриття та дах двоповерхової будівлі. Також він поширився по пустотах внутрішніх конструкцій на деякі приміщення другого поверху. Загальна площа пожежі становила близько 800 кв.м.

"Керівник гасіння пожежі оголосив підвищений номер складності. Було прийнято рішення про залучення додаткових сил та засобів ДСНС. Загалом до місця пожежі були направлені підрозділи у кількості 13-х відділень на автоцистернах, 4 автодрабини, 2 аварійно-рятувальних автомобілі, а також інша спецтехніка. На пожежі працює близько 96 чоловік особового складу", - сказано в повідомленні.

О 18:00 рятувальники локалізували займання і продовжили його ліквідацію. Також, у спільноті "Харків" у Twitter повідомлялося, що останній поверх четвертого корпусу УІПА оснащений навчальними аудиторіями з дерев'яних конструкцій.

Одна - колишня дружина, друга - нібито законна: Працівницю РАГСу звинувачують у фіктивному шлюбі зі зниклим безвісти бійцем, але є цікавий нюанс

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:30

Три тижні тому ТСН розповідала про одну з судових справ - дві жінки стверджують, що мають право на виплати бійця, який зник безвісти на Донеччині. Одна - колишня дружина, друга - нібито законна. Початок цієї історії такий - військовослужбовець зникає б...

Перша українка, яка піднялася на Еверест, встановила тризуб зі сталі з Азовсталі на 8000-й вершині

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:01

Відома українська альпіністка Ірина Галай розповіла зворушливу історію про те, як вшанувала пам’ять загиблого друга дитинства на російсько-українській війні, коли піднялась на одну з найнебезпечніших гір у світу, передають Патріоти України. «У мене є 5...