Правоохоронці у Балаклії спіймали мародера (фото)

Зловмисник виніс техніку з місцевої школи.

Мародер виніс техніку з Балаклійської школи. Фото:прес-служба Нацполіції

На Харківщині затримали чоловіка, який обікрав сусідський будинок та школу. Про це повідомили у відділі комунікації поліції в Харківській області, передають Патріоти України з посиланням на Depo.Харків.

Вчора, 24 березня, близько 23:00 під час патрулювання міста правоохоронці виявили біля однієї з господарських споруд дрібну техніку.

За відомостями поліції,власником приміщення виявився 52-річний місцевий житель. Під час перевірки, при огляді споруди та помешкання чоловіка, було виявлено та вилучено 4 комп'ютери та системні блоки, коробка ледламп. Наразі встановлено, що частину майна зловмисник виніс з сусідської квартири, решту з Балаклійської загальноосвітньої школи № 6.

Чоловіка затримано у порядку ст. 208 КПК.

На теперішній час проводяться першочергові слідчі дії щодо встановлення потерпілих. Вирішується питання щодо повідомлення про підозру затриманому у скоєнні злочину, передбаченого частиною 3 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Скільки засуджених Україна може відправити на фронт? У владі назвали цифру

субота, 11 травень 2024, 0:55

В Україні нараховується 27 тис. осіб, які відбувають покарання у вигляді обмеження та позбавлення волі. З них, за озвученою представником міністерства юстиції на засіданні профільного комітету інформацією, 20 тис. засуджених можуть скористатися правом ...

Пенсії в Україні перерахують заднім числом за лічені тижні: Ось кому збільшать одразу за місяці

п’ятниця, 10 травень 2024, 18:37

В Україні з 1 червня перерахують пенсії тим, хто продовжив працювати на заслуженому відпочинку та виконав кілька умов. Розмір прибавки залежатиме від зарплати та стажу. Про це йдеться в матеріалі OBOZ.UA. В Україні з 10,4 млн пенсіонерів працювати прод...