Правоохоронці у Рівному запобігли спробі проведення сепаратистського мітингу (відео)

Слідчі обласного управління СБУ розпочали кримінальне провадження за фактом замаху на територіальну цілісність і недоторканність України.

Організатором акції став такий собі Юрій Клейнос. Фото:http://news.bigmir.net/

У Рівному невідомі активісти пробували провести сепаратистський мітинг біля будівлі обласної державної адміністрації з плакатами "Ровенская Республика", "Бурштин – надбання Рівненської народної республіки". Про це йдеться на сайті прокуратури Рівненської області, передають Патріоти України.

Згідно з повідомленням прокуратури, несанкціоновану акцію було припинено правоохоронцями та активістами одразу, як тільки її учасники зібрались біля будівлі ОДА.

"Група осіб намагалася вчинити дії, спрямовані на посягання територіальної цілісності і недоторканості України шляхом здійснення публічних закликів та розповсюдження матеріалів із закликами щодо таких дій", – йдеться у повідомленні.

Слідчі обласного управління СБУ розпочали кримінальне провадження за фактом замаху на територіальну цілісність і недоторканність України.

Місцеві ЗМІ повідомляють, що "мітинг" організував такий собі Юрій Клейнос, який раніше фігурував в інтерв'ю на каналі сепаратистів News Front.

Як розповіли виданню Чарiвне в прес-службі патрульної поліції, Клейноса затримали, у нього вилучили ніж. Решта учасників "мітингу" покинули територію ОДА, активісти Національного корпусу зібрали плакати і викинули в смітник.

У ще одній країні ЄС планують скоротити виплати українцям

четвер, 2 травень 2024, 16:47

В уряді Ірландії обговорюють подальше скорочення виплат українським біженцям. Із березня зменшену допомогу отримують новоприбулі втікачі від війни, передають Патріоти України. Останніми тижнями чиновники додатково розглядали рівень фінансової підтримки...

Більшість українських біженців готові повернутися з-за кордону: Опитування показало, за яких умов

четвер, 2 травень 2024, 15:56

Більшість українців все ще планують повернутися до України (26% точно та 26% скоріше). З них 61% планує це зробити після війни, передають Патріоти України. з посиланням на дані опитуванняInfo Sapiens. Остаточне закінчення війни / припинення бойових ді...