"Пребываем в шоке": Росіяни, які переселилися до Криму, поскаржилися на ненависть місцевих жителів окупованого півострова (фото)

Як відомо, на півострів вже прибуло досить багато російських силовиків, які привозять з собою свої сім'ї.

Ілюстрація:Politeka

Місцеві жителі анексованого Криму ненавидять громадян, які приїхали з РФ, особливо військовослужбовців і співробітників силових відомств. Про це пише в своєму Twitter "Кримський бандерівець", зазначають Патріоти України.

"Жителі Джанкоя (і не тільки) ненавидять приїжджих. Особливо військових, які будують свій маленький світ, в якому немає місця місцевим жителям. Місцеві пропонують гнати" понаехавших "так само, як вони женуть нас з нашої землі", - написав він.

Зокрема, він виклав скрін з одного з кримських форумів, на яких кримчани обурені поведінкою російських військових і їх привілейованим становищем. Приїжджі на півострів з різних міст РФ після анексії у відповідь висловлюють нерозуміння такої ненависті до них.

У коментарі також зазначається, що на півострів прибуло досить багато російських силовиків.

"Там море ФСБшників завезли + іхтамнєти. А ті з собою сім'ї ватяні притягли. В Армянську і Красноперекопську аналогічно. Для них і будинки будують з дитячими садками, в медустановах без черг, а місцеві лапу смокчуть", - додав він.

Користувачі мережі підтримали обурення жителів Криму.

"Коли приїжджих буде більшість, почнеться будівництво резервацій або переселення в північні райони", "Уявляєте, як потім всіх цих барнаульских, благовіщенських і мухосранск важко буде викидати з нашого українського Криму? Під крики європейських толерастів", "На першому етапі, потрібно обнести парканами місця проживання військовослужбовців, щоб не зрозумій хто там не шлявся. На другому етапі - місця проживання місцевого населення", - пишуть вони.

"Потрібно все повністю змінювати": Командувач Нацгвардії пояснив, чому треба мобілізація

вівторок, 23 квітень 2024, 17:50

У Національній гвардії України критично не вистачає особового складу через тривалу війну з російськими окупантами. Про це заявив командувач НГУ Олександр Півненко в інтерв'ю виданню LIGA.net, передають Патріоти України. "Не буде мобілізації - не буде р...

Одна з країн Європи хоче радикально змінити правила для українських біженців: Чого чекати

вівторок, 23 квітень 2024, 17:23

У Норвегії пропонують продовжити колективний захист для українців із 3 до 5 років, що дасть уряду та парламенту Норвегії більше часу та можливостей для вирішення ситуації із українськими біженцями. Також розглядається можливість видачі звичайних дозвол...