Представники "військової комендатури" грабували і катували бізнесменів в окупованому Торезі, - соцмережі

Загальна сума збитків, завданих потерпілим, склала більше 4 мільйонів рублів.

Бойовики "ДНР". Фото: "24 online"

Троє представників так званої "військової комендатури" входили до злочинної групи, яка грабувала і катувала бізнесменів в окупованому Торезі. Про це пишуть користувачі в соціальних мережах, повідомляють Патріоти України.

"У Торезі спіймали вбивць, які грабували і вбивали підприємців. Виявилося, що це працівники МГБ і Військової комендатури", "Троє з комендатури", - пишуть користувачі. В кінці листопада в соцмережах з'являлися повідомлення про масові напади і вбивства:

Сообщение в соцсетях от 23 ноября.


Інформація про затримання жителя міста Тореза, який спільно зі своїми подільниками промишляв розбійними нападами на території Тореза і Іловайська, з'явилася 7 листопада на сайті фейковий "МВС" "ДНР". Однак, в повідомленні не згадується про те, скільки людей входили в групу, і що серед них були представники "військової комендатури".

"Один з фігурантів доглядав заможні сім'ї, після чого зловмисники вривалися в будинки до жертв і під загрозою зброї викрадали гроші і ювелірні прикраси. На рахунку у підозрюваних чотири розбійні напади в місті Торезі і одне в Іловайську. Загальна сума збитків, завданих потерпілим, склала більше 4 мільйонів рублів", - так підносить інформацію фейковий" поліція ", яка діє на окупованій території.

Залужний знов з'явився на публіці: Чим здивував улюблений генерал українців після тривалої інформаційної тиші

четвер, 9 травень 2024, 2:35

Колишній головнокомандувач ЗСУ, який довго не з'являвся на публіці після відставки з посади, активізувався в медійному полі та соцмережах. Спочатку він опублікував на своїй сторінці в Facebook фото, а згодом зустрівся з однією з українських співачок і ...

Його спроба перемоги: Представник Фінляндії на Євробачення-2024 вийшов на сцену без трусів (відео)

четвер, 9 травень 2024, 1:45

Представник Фінляндії на "Євробаченні-2024" Windows95man вийшов на сцену наймасштабнішого пісенного конкурсу континенту в дуже зухвалому образі. Він з'явився на сцені у великому яйці, зробленому з джинсів, а потім воно відкрилося і стало зрозуміло, що ...