Мінус два: У мережі повідомили про загибель бойовиків в окупованому Торезі

Терористи вже встигли все звалити на "ДРГ "укропів".

Ілюстрація:pravda.com.ua

В окупованому Торезі під час навчань мотострілкового батальйону загинули двоє терористів. Бойовики все звалили на "укропів". Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив журналіст Роман Бочкала, зазначають Патріоти України.

"МИНУС ДВА

Вечер же нужно заканчивать хорошими новостями? Тут из оккупированного Тореза пишут. Пятница 13-го там именно мрачно прошла. Ну как мрачно... Мотострелковый батальон войск мордора проводил командно-штабные учения. Ночью была стрельба.

На утро субботы - два подтверждённых "200". Говорят ДРГ "укропов". В Торез оперативно подтянулась колона военной техники. Ловят диверсантов. Всем спокойной ночи)" - написав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Російські чиновники гумору не розуміють: Жарт сатиричного сайту потрапив у звіт уряду Ульяновської області РФ про "виконану роботу"

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:56

Заступниця голови уряду Ульяновської області РФ Марина Алексєєва додала до звіту про «виконану роботу» жартівливу новину із сатиричного сайту Панорама. На це звернули увагу у Telegram-каналі ЧТД, опублікувавши відповідні скріншоти, передають Патріоти У...