Президент ФФУ аргументував причини запрошення Андрія Шевченка до національної збірної

Останнє слово за Фоменком, але під таким тиском, імовірно, Михайлу Івановичу особливого вибору не залишається.

Легендарний форвард буде ділитися досвідом з нинішнім поколінням

Президент ФФУ Андрій Павелко вважає, що досвід роботи з великими тренерами і знання іноземних мов допоможуть збірній Україні в особі Андрія Шевченка, повідомляють Патріоти України з посиланням на MatchDay.

"Може Шевченко посилити чи ні, вболівальники самі теж знають. Моя думка: його знання мов та робота з топ-тренерами точно не зашкодять. Але вирішувати буде Фоменко. Треба реагувати на реалії", - передає слова футбольного функціонера часопис.

Рішення щодо того, чи увійде Андрій Шевченко в штаб збірної напередодні Євро-2016, буде приймати особисто головний тренер команди Михайло Фоменко, на якому лежить відповідальність за підготовку головної команди країни до чемпіонату Європи. Це питання вирішиться в найближчі тижні.

Також Павелко сказав, що потрібен окремий штат юристів, які будуть оперативно подавати протести в УЄФА у разі необхідності. Зараз делегати ФФУ спілкуються з мерами міст, де зіграє збірна у Франції, щоб забезпечити українським уболівальникам всі необхідні умови.

Раніше Андрія Павелко призначили заступником керівника комітету національних асоціацій УЄФА.

В Україні різко переписали вартість популярного продукту

понеділок, 13 травень 2024, 19:47

Українські виробники різко підвищили ціни на цибулю. Так, за два тижні середня гуртова ціна її зросла одразу в 1,5 раза. Відповідно, вже незабаром значне зростання вартості продукту може відбутися і в супермаркетах – збільшивши і так значне здорожчання...

Чи допоможуть штрафи пришвидшити мобілізацію: У Раді назвали головну проблему

понеділок, 13 травень 2024, 19:22

Штрафи за ухилення від мобілізації покращать ситуацію, але стимулювати чоловіків йти на службу до війська точно не будуть. Таку думку висловив член комітету Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони та розвідки Олександр Федієнко в інтерв...