Президента можна і посунути трохи: Голова Сумської облради повісив на почесному місці портрет загиблого 19-річного "кіборга" (фотофакт)

У кабінеті глави обласної ради Сумщини Семена Салатенка на стіні з'явився портрет Сергія Табали.

Портрет "кіборга" у кабінеті Семена Салатенка. Фото: dancor.sumy.ua.

«У кабінетах керівників повинні висіти портрети героїв, щоб ми не забували їх подвиг і нашу історію», - говорить Семен Салатенко, який раніше замінив в кабінеті портрет президента на портрет керівника ОУН в Сумській області часів Другої світової війни Семена Сапуна, перевісивши портрет Петра Порошенка в інше місце. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на dancor.sumy.ua.

Нагадаємо, коли на Сході України почалися військові дії, 18-річний Сергій Табала попрямував туди добровольцем у складі батальйону «Правого сектора». Він обороняв Донецький аеропорт, але під час чергового масштабного наступу терористів 6 листопада 2014 хлопцеві не вдалося уникнути загибелі. Тиждень тому йому виповнилося б 20 років. Торік депутати Сумської міської ради присвоїли захиснику звання «Почесний громадянин міста Суми».

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

"Я цих п***рів не підтримую": Даріо Срна пояснив, чому поставив лайк під ганебним постом легенди футболу, який виступив на росТБ

четвер, 25 квітень 2024, 13:17

Спортивний директор Шахтаря Даріо Срна розповів, чому поставив лайк під фото колишнього бразильського футболіста Кафу, де він виступав на одному з російських телеканалів. Хорватський функціонер заявив, що вподобав публікацію Кафу, оскільки не одразу зр...