"Прямо на Майдане во время исполнения гимна понял, что здесь моя Родина": Відомий актор розповів, як заради України відмовився від РФ (відео)

Олексій Горбунов розповів, як прийняв важливе рішення повернутися в Україну.

Олексій Горбунов. Фото:day.kyiv.ua

Відомий український і російський актор, народний артист України Олексій Горбунов, який вибухнув лайкою на адресу коміків Студії "95 квартал", в одному зі своїх інтерв'ю розповів, як вирішив остаточно переїхати в Україну, де знаходиться його коріння. Фрагмент інтерв'ю з Горбуновим був опублікований інтернет-порталом Дмитра Гордона, який і спілкувався з артистом, передають Патріоти України.

Горбунов розповів про те, як був на Майдані і які емоції пережив під час Революції Гідності. За словами актора, він раптом усвідомив, що саме в Україні знаходиться його коріння: батьки, друзі, вчителі. Артист зізнався, що на 54-му році життя вивчив повну версію Гімну України, в чому зовсім не бачив потреби раніше.

У той момент, коли Горбунов був присутній на Майдані, він вирішив закінчити всі зйомки і переїхати в Україну.

Як відомо, Олексій Горбунов народився в Києві. У 1978 році, після закінчення школи, не зміг вступити до Київського театрального інституту ім. Карпенка-Карого та наступні два роки працював в Театрі імені Лесі Українки підсобним робітником в костюмерному цеху. У 1984 році закінчив Київський театральний інститут і до 1995 року був актором театру-студії на кіностудії імені О. Довженка.

У 90-х акторові часто доводилося підробляти приватним таксистом через кризу на кіностудії Довженка. Однак повернутися до зйомок у кіно Горбунову допоміг режисер Володимир Попков, який запросив його в багатосерійний фільм "Графиня де Монсоро". З цього часу він став працювати переважно в російському кінематографі.

“Це нам зв’язує руки": Боєць "Азову" розповів про критичні проблеми українського війська

понеділок, 29 квітень 2024, 13:22

У Збройних силах України часто бувають ситуації, коли зброя є, а снарядів до неї немає, і навпаки. А деякі командири віддають нелогічні накази. Це все "зав'язує" руки бійцям та заважає результативно воювати. Про це боєць 12-ї бригади Національної гвард...

Доведеться платити: Які штрафи загрожують українцям за порушення правил військового обліку та мобілізації

понеділок, 29 квітень 2024, 12:53

Верховна Рада в першому читанні ухвалила законопроєкт №10379, який передбачає посилення відповідальності за військові правопорушення (мобілізації) та внесення відповідних змін до Кодексу про адмінправопорушення та Кримінального кодексу, передають Патрі...