Прямо у клітку із папугою: У Миколаєві змія заповзла до квартири місцевої мешканки (фото)

Рятувальники передали плазуна в клітці працівникам Миколаївського зоопарку.

Змія опинилася у клітці із папугою. Фото: прес-служба ДСНС.

У Миколаєві на балконі своєї квартири у клітці з папугою жінка виявила змію. Місцева мешканка відразу викликала рятувальників. Квартира жінки розташована на першому поверсі, тому змія з легкістю потрапила на відкритий балкон у помешканні, передають Патріоти України із посиланням на ДСНС у Миколаївській області.

"26 липня о 20:17 на лінію "101" надійшло повідомлення про те, що на балкон квартири на першому поверсі житлового будинку по вулиці Авангардній Інгульського району Миколаєва заповзла змія. Про це рятувальників сповістила господарка помешкання, яка і виявила "небажану гостю" в клітці з папугою", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що рятувальники передали плазуна в клітці працівникам Миколаївського зоопарку. У ДСНС попереджають, що саме у цю пору плазуни найбільше активізуються. Рятувальники зазначають: щоб попередити зміїну атаку, слід пам'ятати, що цей вид хижаків зазвичай мешкає в заболочених місцях, на болотах, поблизу зарослих озер, ставків та в горах. Вражає те, що плазуни все менше почали боятись людей і все частіше з’являються в найнесподіваніших місцях, як, наприклад, – помешкання громадян.

У службі радять дотримуватися простих правил у разі зіткнення із плазуном: якщо ви помітили змію, замріть, дайте можливість їй відповзти, не намагайтеся взяти її в руки, пнути ногою чи фотографувати з невеликої відстані.

"Не провокуйте плазуна і не панікуйте, навіть якщо вона невеликого розміру і ззовні млява. Уникайте різких рухів, котрі її лякають. Якщо змія прийняла загрозливу позу, відступіть повільно та мирно розійдіться із нею", – додають у прес-службі.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...