Прокляте місце у Києві: Смертельна ДТП за участю поліції сталася на перехресті в центрі столиці (фото)

Як і два місяці тому на тому ж місці, між вулицею Толстого та Саксаганського, знову зіткнулися машина патрульних та автомобіль Chevrolet.

ДТП на "проклятому місці" в Києві. Фото: dtp.kiev.ua

Прокуратура Києва повідомила про підозру співробітникові Управління патрульної поліції міста Києва за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого). Про це йдеться в повідомленні, яке було опубліковано на офіційному сайті прокуратури Києва, передають Патріоти України.

Підозру висунуто за фактом дорожньо-транспортної пригоди, що сталася в столиці України 13 вересня. Було встановлено, що службовий автомобіль Toyota, за кермом якого знаходився патрульний, виїхав на перехрестя, незважаючи на заборонний сигнал світлофора, в результаті чого сталося зіткнення з іншим автомобілем Chevrolet. Пасажир Chevrolet загинув. Пригода сталася на перетині вулиць Саксаганського та Льва Толстого.

Нагадаємо, на цьому ж місці сталася ДТП, теж за участю поліції, 13 вересня. За страшним збігом обставин, другою машиною в тій аварії також було Chevrolet, учасники ДТП були сильно травмовані. Кияни кажуть, що вже давно те перехрестя "є проклятим".

"Визволитель" не стерпів відмови: У Севастополі окупант ударив дівчину ногою в обличчя за відмову танцювати лезгинку (відео)

неділя, 5 травень 2024, 10:43

Російські окупанти продовжують тероризувати мирне населення окупованих територій України. У Севастополі (Крим) військовий із угруповання "Шторм Z" ЗС РФ напав на дівчат. Постраждала записала інцидент на відео, передають Патріоти України. Інцидент трапи...

Надія на світле майбутнє: Благодатний вогонь прибув до України

неділя, 5 травень 2024, 10:25

Благодатний вогонь прибув до України. Пізно вночі скаути доправили його до пункту пропуску "Старокозаче", що на українсько-молдовському кордоні. Про це повідомили у Державній прикордонній службі України. Вогонь з Єрусалиму зустріли капелани та прикордо...