Прокинутися знаменитим, хоч би й у клітці: У Львові п'яний водій демонстрував поліції свої статеві органи (відео)

Як виявилося, конфлікт з поліцією у затриманого чоловіка вже був не перший.

Скрін відео

Вночі на 14 липня патрульні поліцейські Львова затримали чоловіка, який керував транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння. Патрульні зауважили авто "Kia Mohave", яке рухалося з порушенням правил дорожнього руху. Звуковими та світловими сигналами правоохоронці почали вимагати, аби водій зупинив авто, однак той, натомість, збільшив швидкість. Зрештою, після кількахвилинного переслідування водія-втікача затримали на автозаправці. Відеоролик із затриманням у відділку з'явився на каналі Youtube, передають Патріоти України.

У чоловіка, який перебував за кермом, спостерігалися видимі ознаки алкогольного сп‘яніння. Оскільки надати документи патрульним він відмовився, його доправили до Сихівського відділу поліції, аби встановити особу та оформити відповідні адміністративні матеріали. Його транспортний засіб було скеровано на штрафмайданчик.

Пройти перевірку на вміст алкоголю в організмі 55-річний водій відмовився. Під час бесіди з правоохоронцями його поведінка була агресивною, з уживанням нецензурної лексики та оголенням своїх статевих органів.

Стосовно затриманого було складено протоколи про керування автомобілем напідпитку та ігнорування вимог про зупинку. Крім того, винесено постанову в зв'язку з керуванням транспортом без належних документів та порушенням вимог дорожнього знаку. Оформлено протокол про адміністративне затримання. А ще патрульні поліцейські склали рапорт про порушення цим чоловіком громадського порядку з проявами явної неповаги до суспільства, що супроводжується зухвалістю та винятковим цинізмом згідно зі статтею 296 ККУ (хуліганство).

Як виявилося, цей конфлікт з поліцією у чоловіка вже не перший. В суді є матеріали кримінального провадження, скерованого прокуратурою, стосовно перевищення щодо нього повноважень співробітником патрульної поліції.

Йдеться про випадок, який трапився у січні цього року, коли при затримані зазначеного громадянина, який вчиняв хуліганські дії та здійснював опір правоохоронцям, поліцейському довелося застосувати газовий балончик. У разі визнання патрульного винним йому загрожує покарання у вигляді 3 - 8 років ув'язнення.

Війна наздогнала їх далеко від фронту: Зарізані російським Z-патріотом українці виявились бійцями СВО, котрі проходили реабілітацію у Німеччині після важких поранень

неділя, 28 квітень 2024, 17:43

Хлопці були дуже слабими внаслідок поранень, щоб на рівних відбиватись від кровожерливого рашиста. Убиті росіянином у німецьком містечку Мурнау українці були військовослужбовцями і проходили реабілітацію після поранень. Про це в неділю, 28 квітня, пові...

У Запоріжжі підлітки-акробати зірвались з висоти під час виступу в цирку: Поліція розповіла подробиці

неділя, 28 квітень 2024, 16:15

Правоохоронці встановлюють обставини нещасного випадку в Запорізькому державному цирку. Про це повідомили на сайті Головного управління Національної поліції в Запорізькій області, передають Патріоти України. Ситуація сталася під час виконання гімнастич...