"Пропоную дати їй поганяло "Оля-пінобетон": На росТБ видали новий фейк про "звірства ЗСУ" (відео)

Черговою заявою спробувала нажахати глядачів представниця окупаційного уряду Криму.

Ольга Ковтіді. Фото: скріншот з відео.

На російському "Першому каналі" 16 березня, член Ради Федерації РФ від Криму Ольга Ковтіді розповіла чергову криваву історію про "звірства" українців за участю "восьмирічної згвалтованої дівчинки". Про це Ковтіді говорила в програмі "Час покаже" скандального російського пропагандиста Артема Шейнина, передають Патріоти України.

За її словами, на Донбасі є багато випадків, про які "просто страшно говорити". Наприклад, "восьмирічна згвалтована дівчинка, якій в піхву заливається пінобетон".

"Пропоную Оле тепер привласнити поганяло "Оля-пінобетон", - висловився про цей виступ Ольги Ковтіді блогер Сергій Запорізький, який виклав уривок програми на своїй сторінці в Facebook. На цьому Ковтіді не зупинилася і розповіла ще про "чотирьох дівчаток, від 18 до 25 років", яким "на лобі вирізали "дружина сепаратиста", "кума сепаратиста", "донька сепаратиста".

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...