Прощавай, Герою: У Харкові поховали командира розвідвзводу 92-ї ОМБр (фото)

27 травня Костянтин Гранов зазнав важкого поранення голови, а 31 травня помер у лікарні в Дніпрі.

У Харкові 2 червня відбулося прощання з Костянтином В'ячеславовичем Грановим, командиром розвідувального взводу 92-ї окремої механізованої бригади, передають Патріоти України.

27 травня він зазнав важкого поранення голови. Постріл зробив ворожий снайпер. 31 травня о четвертій годині ранку Костянтин Гранов помер у лікарні імені Мечникова в Дніпрі.

Костянтин Гранов народився 8 червня 1983 року. Жив у Харкові. Навчався в Харківському національному університеті ім. В.Н.Каразіна. У нього залишилися дружина і син.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...