Протест під міськрадою: В Запоріжжі бійці АТО мітингують проти беззаконня водіїв маршруток

Військові обіцяють змусити маршрутників виконувати закон – навіть якщо їхні методи будуть далекі від гуманних.

Право учасників АТО на безкоштовний проїзд залишилося лише на папері. Фото: prozak.info.

У Запоріжжі ветерани АТО оголосили війну маршрутникам. За словами бійців, останнім часом випадків, коли водії мікроавтобусів безпідставно відмовляють їм у праві безкоштовного проїзду, значно побільшало, повідомляють Патріоти України з посиланням на ТСН.

У п'ятницю, 23 вересня, військові вийшли на мітинг під стіни міської ради. У руках вони тримають саморобні плакати та гасла з вимогою забезпечити їхнє право на безкоштовний проїзд.

Варто зазначити, що останнім часом у місті значно побільшало випадків, коли водії зневажливо ставляться до бійців, які надають посвідчення учасників бойових дій, їх відмовляються пускати у салон, а деякі водії відверто провокують ветеранів на конфлікт.

Міська влада, яка укладає угоди з перевізниками, на ці факти уваги фактично не звертає. Відтак, перевізники почуваються безкарно та майже не реагують на скарги. Бійці запевняють, що акція має стати для влади останнім попередженням.

Якщо посадовці не змусять маршрутників виконувати закон – військові обіцяють зробити це самостійно, навіть якщо їхні методи будуть далекі від гуманних.

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...