Проти Бреда Пітта порушили кримінальну справу

Голівудського актора звинувачують у жорстокому поводженні з дітьми.

Анджеліна Джолі і Бред Пітт з дітьми. Фото: glamour.ru.

Актор Бред Пітт знаходиться під слідством і звинувачується в жорстокому поводженні з дітьми. Про це повідомило джерело з оточення пари Джолі-Пітт, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Видання пише, що минулого тижня актор перебував на борту приватного літака разом з усім своїм сімейством, включаючи дружину Анджеліну Джолі. У певний момент Пітт немов збожеволів, підвищив голос на дітей і почав їх ображати, а на довершення вдарив одного з них.

За словами свідків інциденту, сварка продовжилася і після того, як літак приземлився. Причому Пітт, за чутками, навіть намагався залишити одного з дітей в бензовозі.

Нагадаємо, вже кілька днів, як преса обговорює розлучення відомої пари Анджеліни Джолі і Бреда Пітта. З чуток, саме Джолі стала ініціатором розлучення з чоловіком і подала документи на розлучення 19 вересня. Причиною розлучення Джолі і Пітта стали розбіжності в питаннях виховання дітей, і зараз Енджі має намір домагатися одноосібної опіки над ними.

У свою чергу Бреду Пітту приписують роман з актрисою Маріон Котійяр, вона вже встигла прокоментувати їх розставання. Також і колишня дружина Пітта, знаменита актриса Дженіфер Еністон назвала розлучення їх "кармою".

А в Україні вже вибрали женихів для Анджеліни Джолі. Ще один залицяльник Анджеліни озвався і з Росії.

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...

Український футболіст потрапив у расистський скандал у Франції

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:43

Півзахисник Бордо Данило Ігнатенко запам’ятався скандалом у домашньому матчі 24-го туру французької Ліги 2, у якому його клуб переміг Дюнкерк з рахунком 2:0, передають Патріоти України. Як пише L’Equipe, у цьому поєдинку українець нібито обізвав футбол...