Проукраїнський демарш майстра спорту в "ЛНР": Стало відомо, що терористи зробили зі сміливцем

Майстер спорту з поліатлону Віктор Степаненко, який убрався в український прапор і порвав грамоту під час нагородження після змагань в "ЛНР", поплатився за свій вчинок. Бойовики два тижні "працювали" зі спортсменом і змусили його обмовити Україну, передають Патріоти України.

Під тиском Степаненко зізнався, що він пішов на такий крок нібито через погрози СБУ. Однак в мережі звернули увагу на те, що атлет згадує про вимогу вийти з українським прапором, але ось рвати грамоту "ЛНР" його ніхто не просив.

"На початку серпня цього року мені запропонували виконати одне доручення, яке, як стверджувалося, для мене нічого не буде коштувати... Мовляв, дурниця. Але потім почали тиснути: якщо не виконаєш, то мамі твоїй буде недобре, постався до цього дорученням серйозно, ти ж і твої учні, мовляв, виступали за збірну України. Потрібно вийти на змагання з українським прапором", - розповів Степаненко.

Відзначимо, що відео "зізнання" спортсмена розміщено на YouTube-каналі "Міністерства держбезпеки ЛНР". При цьому коментарі до ролика завбачливо відключені, адже розповідь Віктора виглядає вкрай непереконливо.

Опалювальний сезон в Україні можуть завершити достроково, названо терміни і причину

вівторок, 19 березень 2024, 11:28

Опалювальний сезон в Україні цього року завершиться наприкінці березня через плюсову температуру повітря. Про це заявив голова НАК "Нафтогаз України" Олексій Чернишов, . "Зазвичай опалювальний сезон закінчується 15 квітня, але цього року, зважаючи на п...

В Україні повернули обов'язкову індексацію зарплат, але підвищення можна не чекати? Всі нюанси

вівторок, 19 березень 2024, 11:26

Для українських роботодавців повернули зобов'язання щороку проводити індексацію зарплат. У 2023 році дія такого правила була припинена, проте 2024-го її відновили. Утім, українцям не доводиться розраховувати на різке підвищення окладів - обов'язковій і...