Приємного апетиту: Молоко в Росії складається на 50% з гіпсу, вапна і крейди, - дослідження

Якщо в цю бурду хлюпнути формаліну, то вона взагалі ніколи не скисне.

Гіпс, крейда, вапно, крохмаль, сода і борна кислота = російське молоко. Фото: narmed.ruПредставники Россільгоспнагляду заявили про необхідність економити на виробництві молока. З цією метою російські виробники використовують гіпс, крейда, вапно, крохмаль, соду і борну кислоту в якості добавок в молоко, повідомляють Патріоти України про інформацію російських ЗМІ.

Згідно з результатами дослідження, дана процедура, пов'язана з настільки незвичним підмішуванням набору перерахованих інгредієнтів, здійснюється з метою запобігання від швидкого скисання. Однак необхідний ефект через дані добавок не може бути досягнутий, а фальсифікат призводить до серйозних отруєнь.

Раніше голова Россільгоспнагляду Сергій Данкверт вже зазначав, що частина фальсифікату в декількох видах продукції з молока в РФ досягає 50%.

Крім того, в офіційному повідомленні Россільгоспнагляду йдеться, що фальсифікація має на меті отримати незаконний прибуток за рахунок зниження собівартості продукту внаслідок несанкціонованої заміни якісної біологічно цінної сировини менш цінною.

Усі захворювання розбиті на групи: У Міноборони пояснили, як тепер будуть визначати придатність військовозобов’язаних

понеділок, 6 травень 2024, 14:22

Відповідно нових змін до наказу щодо ВЛК при визначенні придатності чи непридатності військовозобов'язаного буде враховуватись не тільки його хвороби, але і порушення функцій організму, до яких призвели ці захворювання, передають Патріоти України. Про ...

Бронювання від мобілізації подовжено для ще однієї категорії військовозобов'язаних: Що варто знати

понеділок, 6 травень 2024, 13:22

Кабінет міністрів подовжив на місяць термін дії відстрочки від призову для працівників "Укрзалізниці". Про це йдеться в постанові уряду № 492 від 3 травня "Деякі питання бронювання військовозобов’язаних працівників залізничного транспорту", передають ...