Приїхав боротися з геями? Скандально відомий депутат Держдуми "засвітився" на території ОРДЛО (фото)

Віталій Мілонов, який до речі має позивний "Густав", на передовій у терористів намагався подивитися на позиції української армії з повітря за допомогою квадрокоптера.

Віталій Мілонов. Фото:Meduza

Депутат Держдуми РФ від партії "Единая Россия" Віталій Мілонов неодноразово відвідував підконтрольні бойовикам території Донбасу. Про це йдеться в статті російського видання Комсомольская правда, кореспондент якого супроводжував російського депутата під час його останньої поїздки в ОРДЛО, передають Патріоти України.

Сам Мілонов заявив, що неодноразово бував на передовій у складі незаконних збройних формувань. Російський журналіст пише, що непідконтрольну Києву ділянку українсько-російського кордону з Ростовської області РФ перетнув вночі на мікроавтобусі.

Відзначається, що в підконтрольному бойовикам "ДНР" місті Горлівка Мілонов досить відомий.

"Вранці Мілонов вийшов на вулицю в камуфляжі з нашивками ДНР, з кишені стирчить рація, на носі – сонцезахисні окуляри", - йдеться в тексті статті.

Також повідомляється, що Мілонов на передовій намагався подивитися на позиції української армії з повітря за допомогою квадрокоптера.

Російський депутат має позивний "Густав" на честь фінського маршала Маннергейма. Проте в статті не вказується, чи брав Мілонов безпосередню участь у боях проти української армії.

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...