Прийшов на "побачення з інтернет-знайомою", а став жертвою грабіжників: У Києві чоловік поплатився за довірливість

Киянин хотів зустрітися з "дівчиною" задля отримання задоволення, але виявилося, що її анкета у мережі була підставною.

Пограбування. Фото: "Одеська правда"

У Києві на вулиці Прорізній 19-річний киянин став жертвою грабіжників. Він розповів правоохоронцям про те, що прийшов на зустріч з дівчиною, з якою познайомився в соціальній мережі. Анкета нової знайомої "обіцяла" надання сексуальних послуг, тому вони домовилися про побачення, повідомили в ГУ НП столиці. Новину передають Патріоти України.

Дівчину киянин не дочекався: на нього напали двоє молодих людей і забрали мобільний телефон. Потерпілий розповів не тільки подробиці "знайомства", але і детально описав зовнішність грабіжників. У підсумку, правоохоронці затримали 20-річного жителя Одеської області та 19-річного киянина, які обґрунтовано підозрюються в скоєнні злочину. З'ясувалося, що грабіжники створили анкету дівчини і призначили зустріч потерпілому. Викрадений мобільний телефон вони здали в ломбард.

Слідчі почали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Зараз поліцейські перевіряють, чи причетні юнаки до інших злочинів на території столиці.

Вчені заявили, що людська шкіра може вбирати хімікати з мікропластику

неділя, 28 квітень 2024, 9:59

Вогнестійкі домішки у складі мікропластику можуть поглинатися шкірою і потрапляти у кров. Про це повідомляє Medical News Today із посиланням на результатидослідження, яке опубліковане в журналі Environment International, передають Патріоти України. Нау...

Хто може отримати відстрочку в Україні з 1 травня - всі категорії

неділя, 28 квітень 2024, 9:48

За новими правилами відстрочку від мобілізації можуть отримати тільки певні категорії громадян, передають Патріоти України. Відстрочка від мобілізації 2024 по догляду за інвалідами та літніми людьми. Новий законопроєкт про мобілізацію набуде чинності 1...