Прикордонники на Одещині виловили кілометрові сітки браконьєрів з мертвими дельфінами (фото, відео)

Заплутавшись в сітках, загинули ​​сім дельфінів-азовок.

Семеро дельфінів загинули, заплутавшись у сітках браконьєрів. Фото:прес-служба Держприкордонслужби України

Прикордонники Одеського загону морської охорони та Ізмаїльського загону спільно із співробітниками Дунайського біосферного заповідника провели черговий рейд з протидії браконьєрській діяльності у водоймах прикордонних контрольованих районів.Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу Держприкордонслужби України.

Корабель морської охорони спеціального забезпечення "Аметист" та малий катер морської охорони пройшли Дунаєм та вийшли у прибережні води Чорного моря. Пошук незаконних знарядь лову проводився на підставі реалізації оперативної інформації шляхом тралення водних районів, що входять до Дунайського біосферного заповідника.

Результатом стало виявлення близько двох кілометрів браконьєрських сіток. У ході їх вибірки з води дістали 7 дельфінів-азовок, які загинули заплутавшись в сітках у результаті цинічних дій браконьєрів, та дві живі рибини - осетер і севрюга, що занесені до Червоної книги України. Охоронці кордону живих рибин одразу ж випустили в море, а загиблих дельфінів передали представникам Дунайського біосферного заповідника та ветеринарного підрозділу. Вилучені сітки передані до Державної фіскальної служби.

Скільки доведеться українцям платити за розмитнення авто з ЄС: Озвучено ставки

четвер, 25 квітень 2024, 17:59

Вартість розмитнення авто з ЄС в 2024-му не змінилась. Мито на авто становить 10% від її заявленої вартості. Для електрокарів мито складає 0%. ПДВ становить 20% від суми вартості авто, мита та акцизного податку, передають Патріоти України. Розрахунок а...

Оце так! Влада у Мілані планує заборонити продаж морозива та піци вночі

четвер, 25 квітень 2024, 17:48

У Мілані, одному з найбільш відвідуваних туристами міст Італії, можуть ввести заборону на продаж їжі та напоїв навинос після опівночі. Заборона містить норму й про морозиво, що є частиною традиційного вечірнього дозвілля в місті. Про це повідомляє CNN,...