Привіт Кремлю: Туреччина надасть допомогу кримськотатарському батальйону

Анкара забезпечить батальйон імені Номана Челебіджихана обмундируванням.

Ленур Іслямов. Фото:www.youtube.com

Один із організаторів блокади анексованого Криму Ленур Іслямов заявив, що Міністерство оборони Туреччини почало надавати військову допомогу кримськотатарському батальйону імені Номана Челебіджихана, який охоронятиме кордони окупованого півострова. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Пресу України.

За словами Іслямова, наразі до кримськотатарського батальйону входить 560 осіб. Вже до 15 січня 2016 року добровольчому батальйону буде присвоєно номер військової частини.

Один із організаторів блокади півострова розповів, що в більшості батальйон фінансують волонтери.

Він зазначив, що Туреччина забезпечить батальйон імені Номана Челебіджихана обмундируванням. Іслямов розповів, що Анкара в найближчому часі має поставити комплекти взуття та одягу представникам кримськотатарського народу, які увійшли до даного добровольчого батальйону.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...