"Пустіть до Путіна": Психічно хворий росіянин намагався вночі проникнути з секретною інформацією в Кремль

В результаті 26-річного росіянина доставили в поліцію і викликали бригаду медиків.

Путін: "Ты чё, больной?". Фото: funnyfoto.ru.

За словами затриманого поліцією 26-річного росіянина, він хотів таємно поговорити з російським президентом і передати йому дуже важливу і секретну інформацію. Чоловік, як повідомили джерела в правоохоронних органах, був психічно нездоровим і мав інвалідний 3-ї групи з самого дитинства. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Минулої ночі, 24 лютого, росіянин мав намір проникнути в Кремль. Його затримали біля входу в ворота Боровицької вежі Московського Кремля.

Поліцейським безробітний житель з підмосковного міста Апрелевки повідомив, що спеціально приїхав в Москву на зустріч з Путіним, так як мав для нього вкрай важливі відомості.

В результаті 26-річного росіянина доставили в поліцію і викликали бригаду медиків. Затриманий після медогляду був госпіталізований в Центральну клінічну психіатричну лікарню Московської області.

Торгівля людьми на Одещині: Спритна "пані" відправляла жінок у рабство до сусідньої країни (фото)

понеділок, 29 квітень 2024, 22:55

В Одеській області викрили і ліквідували міжнародний канал торгівлі людьми, який організували 56-річна місцева жителька. Вона заманювала жінок у Румунію, де ті потрапляли у трудове рабство. Про це повідомляє Держприкордонслужба, передають Патріоти Укра...

Легенда Динамо став персоною нон ґрата в Українській асоціації футболу

понеділок, 29 квітень 2024, 22:44

Легендарного ексгравця київського Динамо Анатолій Дем’яненка не пустили в Будинок футболу, повідомив журналіст Ігор Циганик на YouTube-каналі FootballHub, передають Патріоти України. За словами Циганика, це неприйнятне ставлення з боку УАФ до легенди у...