"​Путін - пристойний, не п'яниця": У Санкт-Петербурзі зацькували 71-річну художницю за антивоєнні плакати (відео)

Художниця Олена Осипова заявила, що ненавидить Путіна.

Від оскаженілого натовпу жінку врятували ОМОНівці. Скріншот.

У Санкт-Петербурзі під час святкування 9 травня люди накинулися з критикою на художницю Олену Осипову, яка вийшла на вулицю з плакатами проти війни. На них було написано «Війна в Україні та Сирії - ганьба Росії» і «Не ставайте гарматним м'ясом» на плакаті із зображенням президента Росії, пишуть Патріоти України з посиланням на Видео дня.

Її оточив натовп розлючених людей. Жінка з георгіївською стрічкою почала словесну пересварку з художницею: "Як вам не соромно, ви президента нашого ганьбите".

Пенсіонерку оточили люди, з натовпу лунали вигуки: «Давайте її вб'ємо!», «Росія не подобається - валіть з Росії», «Путін - наш національний лідер» і «Путін - пристойний, не п'яниця».

Олена Осипова відома в Петербурзі своїми плакатами і участю в політичних акціях.

Згодом на своїй сторінці у соцмережі "ВКонтакте" жінка написала, що від агресивно налаштованого натовпу її врятували лише силовики.

Користувачі соцмережі підтримали Олену Осипову і висловили їй своє захоплення:

Слуга Гетманцев похвалився, що оподаткував PornHub в Україні

п’ятниця, 3 травень 2024, 5:00

Відтепер для нього то чесна та пристойна фірма. Канадська компанія Aylo (раніше MindGeek), якій належить порнографічний сервіс PornHub, зареєструвалася платником ПДВ в Україні як постачальник електронних послуг. Про це повідомив голова податкового комі...

Відсутність екіпажу дало змогу оптимізувати геометрію Manta Ray: У США завершили тестування підводного безпілотника для довготривалих місій (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 3:25

Прототип безпілотного підводного апарату Manta Ray завершив випробування у воді біля узбережжя Південної Каліфорнії в лютому і березні 2024 року. Про це повідомляється на сайті DARPA. . Випробування продемонстрували гідродинамічні характеристики в мор...