"Путін обдурив регіоналів. Йому потрібен був тільки хаос по всій Україні": Ландік про плани Кремля та роль у цьому Єфремова

Подільники колишнього глави "регіоналів" Єфремова в 2014 році говорили про те, що Росія повинна прийти в Україну і піти на Київ, наголосив екс-регіонал.

Володимир Ландік. Фото:www.rbc.ua

Володимир Ландік заявив про те, що напередодні війни наближені до Єфремова заявляли про те, що скоро в Україну прийде Російська Федерація, завдання якої взяти владу в Києві. Про це він розповів в ефірі каналу 112 Україна, передають Патріоти України.

Ландік розповів про те, що подільники колишнього глави "регіоналів" в 2014 році говорили про те, що Росія повинна прийти в Україну і піти на Київ. Нібито, Донбас Москві не потрібен, а шахти, заводи, універмаги і ринки вже були розподілені між членами команди Єфремова.

"Путін обдурив регіоналів. Він спочатку знав, що на сході України буде грабунок і розруха, проходив таке в Чечні, Грузії, Абхазії. Кремлю ніколи не потрібен був Донбас, а тільки хаос по всій Україні", - підкреслив колишній регіонал Ландік.

"Найбезпечніше місце для Єфремова - це в'язниця. Він не просто зазіхав на територіальну цілісність України, він на неї зазіхнув, він зробив це своїми руками, зі своїми поплічниками. Перші росіяни, які захоплювали 3 і 9 березня будівлю нашої державної адміністрації (Луганської, - ред.), вони були привезені з його команди і під керівництвом голови обласної ради Голенка.

Автобуси він проплачував, їх везли з Красної Талівки і з Мелового. їх було привезено 100-150 чоловік. Вони ж були привезені знову на захоплення СБУ. Це все його робота ", - зазначив екс-регіонал.

Залізна завіса закривається: У Росії чиновникам остаточно забороняють виїзд за кордон

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:49

У Росії чиновникам остаточно забороняють виїздити за кордон через страх перед витоком державних таємниць. Усі закордонні поїздки чиновників мають бути попередньо узгоджені, і обмеження стосуються не тільки країн, які вважаються недружніми до Росії, але...

З 4 травня ВЛК не вказуватимуть "обмежено придатний": Чого чекати чоловікам

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:56

З 4 травня в Україні майже повністю скасували індивідуальну оцінку придатності, коли військово-лікарська комісія могла обирати формулювання "обмежено придатний", передають Патріоти України. Деталі: Цей наказ набирає чинності 4 травня. За даними видання...