"Путін вже програв": Російський журналіст про судилище над Савченко

"После таких дел, как дело Надежды Савченко, репутация страны пятном ложится на каждого, у кого в кармане лежит паспорт этой страны", - Антон Орехъ.

В.Путін. Фото: news.bigmir.net.Російським судилищем над українською льотчицею і народним депутатом Надією Савченко Путін завдав страшного удару по репутації Кремля в світі, що обов'язково відчують всі громадяни Російської Федерації, поїхавши за кордон. Таку думку висловив російський блогер і публіцист Антон Орех', передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Мы уже проиграли это процесс. Причем, местоимение "мы" в данном случае означает нас всех скопом. Не отдельно взятый суд в городе Донецке, не все наше правосудие как таковое, не государство – а всех. Потому что по таким делам, как дело Савченко, судят обо всем народе, о стране в целом, не деля нас на президента, правительство, судей и обычных граждан", - впевнений він.

За його словами, подібні судилища і репресії призводять до того, що росіян починають ненавидіти і навіть зневажати в усьому світі.

"Именно поэтому с нами демонстративно не хотят общаться по-русски, даже если прекрасно знают язык. Потому что репутация страны пятном ложится на каждого, у кого в кармане лежит ее паспорт. Вот именно после таких дел, как дело Надежды Савченко", - резюмував публіцист.


Вручатимуть навіть обмежено придатним? Які зміни чекають на українців з 18 травня

вівторок, 30 квітень 2024, 10:30

Новий закон про мобілізацію в Україні набирає чинності з 18 травня, і в ньому дійсно будуть положення, про які попереджають юристи - зокрема, про те, що повістки зможуть "виписувати на коліні". Про це йдеться в матеріалі "РБК-Україна", передають Патрі...

Один із загиблих у Німеччині українців був бійцем 81-ї аеромобільної бригади: Нові подробиці

вівторок, 30 квітень 2024, 10:28

Стало відомо, що один із загиблих у Німеччині українців був бійцем 122-го аеромобільного батальйону 81-ї окремої аеромобільної Слобожанської бригади Збройних сил України. Його імені поки не називають з етичних міркувань.Про це повідомили на сторінці Ко...