Пиками у підлогу: У Сумській області затримали місцевих кримінальних авторитетів (фото)

Правоохоронці затримали двох кримінальних авторитетів під час вимагання $10 тис. у місцевого жителя за "неспричинення у відношенні нього та його родини насильницьких дій".

Злочинці вимагали гроші у місцевого жителі. Фото: прес-служба нацполіції.

У Шостці Сумської області затримали двох кримінальних авторитетів, які шантажували місцевого жителя, передають Патріоти України.

Як повідомили у місцевій поліції, затримані вимагали $10 тисяч у місцевого жителя за неспричинення у відношенні нього та його родини насильницьких дій. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 189 (Вимагання) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Подарунок був не випадковим? Справу про загибель помічника Залужного передано до суду

четвер, 18 квітень 2024, 18:30

Справу про загибель Геннадія Частякова, помічника колишнього головнокомандувача ЗСУ, передали до суду. Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань, передають Патріоти України. Перед судом постане офіцер з апарату помічників головнокоманд...

"Що не день, то пригоди": На концерті Анастасії Приходько знову сталася біда

четвер, 18 квітень 2024, 17:58

Співачка Анастасія Приходько повідомила, що під час її концерту знову стався неприємний інцидент. Це вже не перша сумна новина, якою артистка ділилася під час гастролей "Холодно", передають Патріоти України. Лише кілька днів тому виконавиця розповідала...