Пинзеник в облозі: Опубліковано фото нардепа, авто якого у Києві збило "євробляхера"

Депутат, від якого активісти вже понад годину вимагають вийти до людей, залишається весь час у заблокованому поліцією авто та час від часу розмовляє по телефону.

Народний депутат, чий автомобіль Land Cruiser з номерами AA0093МР збив одного з протестувальників, які брали участь у мітингу «євробляхерів», - це Павло Пинзеник. Фото нардепа вдалось зробити через розбите скло джипа, передають Патріоти України.

Сам депутат, якого активісти вже понад годину вимагають вийти до людей, залишається весь час у заблокованому поліцією авто та час від часу розмовляє по телефону. Вулиця Інститутська, Шовковична частково заблоковані. До місця події прибуває все більше активістів та правоохоронців. Також на місце інциденту прийшла екс-нардеп Оксана Продан.

До місця ДТП прийшов глава «Автоєвросила» Олег Ярошевич. Активісти та правоохоронці домовилися разом зачекати приїзду на місце події начальника поліції району задля з'ясування обставин інциденту та все ж таки сподіваються, що нардеп вийде з машини до протестувальників. Начальник поліції району зараз їде на місце ДТП, він і буде оформлювати порушення. Правоохоронці просять зробити живий коридор.

Джерело: Главком

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...