​"П...зда", "Зарплаты – х...й, денег – х...й", - у Мордовії путінські поліцаї випадково наговорили на телефон затриманого активіста (аудіо 16+)

Випадок дав наочне уявлення про інтелектуальний, моральний та культурний стан «сторожових псів» режиму Путіна.

На каналі Youtube "PRO Життя" опублікували запис брянського активіста Андрія Зайцева, якого затримали поліцейські в Мордовії і вилучили телефон. Однак путінські «держиморди» не второпали, що у телефоні включено диктофон, який записав теревені поліцаїв в машині, зазначають Патріоти України.

Спочатку поліцейські лаялися і обговорювали активіста, який брав участь в пікеті. "Як у ... бать йому по яйцях, впаде, взяти кувалду, роздрібнити йому коліна, виродку", - заявив один з них. Потім обговорили, як активіст Зайцев у спецприймальнику підмітатиме, що дуже їх розвеселило. Поліцаї боялися, що активіста відпустять за незаконне затримання, і він псуватиме їм життя. Потім поговорили про те, як передавали матеріали суддям і як "зібрали справу".

Приблизно 8 хвилині ця парочка недалеких путінських катів почала обговорювати політику. Один з припустив, що після чемпіонату з футболу в Росії буде "п...зда", "Зарплаты – х...й, денег – х...й. Стадион на что содержать будут?" - перейнявся мордовський поліцай.

Його колега виявився більш оптимістичним і висловив упевненість, що в разі перемоги на виборах президента РФ Володимира Путіна проблем не буде.

"Если Путин победит и всех вот вот этих вот х...еплетов угасит, то после 18 года у нас будет лучше намного все. Я думаю, что после выборов он уже начнет все это делать. После выборов будут, бл...дь, очень сильные передряги. Цель у них свалить "Единую Россию". "Единая Россия" – она борется с Путиным всеми фибрами души, там только 5% за него", - заявив другий.

Ось запис, про який йдеться. Увага, міститься ненормативна лексика:

Шахраї використали соліста гурту ТІК Віктора Бронюка для того щоб ошукати українців

четвер, 2 травень 2024, 2:35

Соліст гурту ТІК Віктор Бронюк заявив, що став жертвою шахраїв. Про це він написав на своїй сторінці в Instagram. . За його словами, невідомі отримали доступ до його особистого Telegram-акаунту. Вони скористалися великою кількістю його прихильників і...

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...