Радикально: У центрі Києва трактором зруйнували незаконну прибудову ресторану (фото, відео)

Демонтаж проводився жорсткими методами, із застосуванням не лише трактора, але й гідромолота.

Сьогодні вранці комунальники демонтували незаконну прибудову до ресторану Device-Club, який знаходиться на перетині вулиць Богдана Хмельницького та Івана Франка у Києві. Причому демонтаж проводився жорсткими методами, із застосуванням важкої техніки на кшталт трактора і гідромолота. Про це Українській правді повідомив народний депутат, радник мера з благоустрою Дмитро БІлоцерковець, передають Патріоти України.

За його словами, такі заходи хоч і жорсткі, але виправдані: "Іноді комунальникам Києва доводиться діяти такими радикальними методами. А все через небажання власників незаконних капітальних прибудов до пам'ятників архітектури самостійно демонтувати свої незаконні об'єкти", - написав він.

Як повідомляє Білоцерковець, в 2013-2014 роках власник почав незаконно прибудовувати капітальну прибудову до свого ресторану. Був залитий бетонний постамент, а саму прибудову обклали газобетоном.

На вимоги і неодноразові приписи з боку комунальних служб і районної адміністрації, а також громадських активістів щодо наруги над пам'ятником архітектури, власник не звертав ніякої уваги.

У той же час, за інформацією NewsONE, демонтаж проводився вкрай жорсткими методами: трактор в'їхав прямо в прибудову і почав її трощити. Причому на момент знесення в закладі знаходився персонал і відвідувачі.

До того, як звели прибудову, ресторан мав такий вигляд:

Після зведення прибудови він став виглядати так:

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...