Радикально: У центрі Києва трактором зруйнували незаконну прибудову ресторану (фото, відео)

Демонтаж проводився жорсткими методами, із застосуванням не лише трактора, але й гідромолота.

Сьогодні вранці комунальники демонтували незаконну прибудову до ресторану Device-Club, який знаходиться на перетині вулиць Богдана Хмельницького та Івана Франка у Києві. Причому демонтаж проводився жорсткими методами, із застосуванням важкої техніки на кшталт трактора і гідромолота. Про це Українській правді повідомив народний депутат, радник мера з благоустрою Дмитро БІлоцерковець, передають Патріоти України.

За його словами, такі заходи хоч і жорсткі, але виправдані: "Іноді комунальникам Києва доводиться діяти такими радикальними методами. А все через небажання власників незаконних капітальних прибудов до пам'ятників архітектури самостійно демонтувати свої незаконні об'єкти", - написав він.

Як повідомляє Білоцерковець, в 2013-2014 роках власник почав незаконно прибудовувати капітальну прибудову до свого ресторану. Був залитий бетонний постамент, а саму прибудову обклали газобетоном.

На вимоги і неодноразові приписи з боку комунальних служб і районної адміністрації, а також громадських активістів щодо наруги над пам'ятником архітектури, власник не звертав ніякої уваги.

У той же час, за інформацією NewsONE, демонтаж проводився вкрай жорсткими методами: трактор в'їхав прямо в прибудову і почав її трощити. Причому на момент знесення в закладі знаходився персонал і відвідувачі.

До того, як звели прибудову, ресторан мав такий вигляд:

Після зведення прибудови він став виглядати так:

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...