"Раджу Мармазову кинути алкоголь, це вже дуже схоже на "бєлку". Батьківщина не продається!": Зозуля - екс-прес-аташе "Шахтаря"

Роман Зозуля різко відреагував на звинувачення проросійського екс-прес-аташе "Шахтаря" Руслана Мармазова.

Роман Зозуля. Фото: Фейсбук.

Форвард "Дніпра" і збірної України Роман Зозуля поставив на місце колишнього прес-аташе "Шахтаря" Руслана Мармазова. Нападаючий відповів екс-"гірникові", який стверджував, що взимку футболіст хотів виїхати в Росію. Про це Роман Зозуля написав на своїй сторінці в Фейсбуці, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Раджу Мармазову кинути алкоголь, це вже дуже схоже на "бєлку". Батьківщина не продається! Цікаво, за яким курсом Мармазов продав свою Батьківщину?", - написав Роман на своїй сторінці в Facebook. Відповідь Зозулі була адресована посту Мармазова в його блозі у виданні "ФАН".

"Я недавно в Москві спілкувався із знаючими футбольними людьми. Місцевими, російськими. Ті і поділилися інсайдерською інформацією, якій я схильний довіряти. Дуже серйозні люди і досвідчені. Кажуть, перед самим закриттям минулого траснферного вікна, в "Кубань", ту саму, яка віроломно спокусила Селезньова, відчайдушно стукав ... так, вгадали, Роман Зозуля", - написав Мармазов.

Крім того, колишній прес-аташе "Шахтаря", який активно підтримує путінську політику разом з "ДНР" та "ЛНР", назвав нібито бажаний оклад Зозулі в "Кубані" і повідомив про бажання Романа перейти в московське "Динамо".

"Платити просив півтора мільйона престижних іноземних грошей в рік. Чистими. Чи то він пізно кинувся, то чи "Кубань" гідно не оцінила широкий жест футболіста і патріота, але угода не відбулася. Між іншим, це так, до слова, трансферним вікном раніше Зозуля намагався прилаштуватися в московське "Динамо". Але щось і там не склалося".

Варто відзначити, що в самій "Кубані" спростували вигадану інформацію Мармазова. "Ні, він не пропонував нам свої послуги. Вперше чую про це", - заявив гендиректор краснодарського клубу Валерій Стаценко в коментарі "Чемпіонату".

Він обертається назад: Над Оклахомою пронісся ультрарідкісний торнадо (відео)

субота, 4 травень 2024, 16:44

В Оклахомі у вівторок (30 квітня) сталося щось дивовижне — утворилося два дивні торнадо, один з яких був ультрарідкісний, що обертається назад, інформують Патріоти України. Торнадо, що обертається назад, виникло внаслідок потужної грози, яка утворилася...

Вже з 4 травня: ​В Україні ввели новий знак для авто

субота, 4 травень 2024, 16:15

Починаючи з 4 травня набирає чинності постанова, що на всіх автомобілях, які використовуються у якості транспорту для практичної підготовки та складання іспитів, мають змінити позначку. Про це йдеться у постанові Кабінету Міністрів України №1128 від 27...