Рагулі рулять пішки: "Щасливо вам в АТО потрапити і звідти не вернутись", - пішоходи-порушники образилися на львівських патрульних (відео)

Викорінивши "ментів" з новою патрульної поліції, не завадило б ще викорінити "совок" з українців.

Фотоілюстрація: ЖЖ.Інспектори патрульної поліції Львова за один день в одному місці оштрафували 11 пішоходів, які переходили дорогу в недозволеному і дуже небезпечному місці. Про це пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Пішоходи переходили дорогу, яка мала кілька смуг руху, ризикуючи потрапити під колеса автомобіля. При цьому в безпосередній близькості від місця порушення є відразу два пішохідні переходи.

Штрафи, які виписували поліцейські, дуже обурювали порушників. Деякі з них були не дуже доброзичливі.

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...