Реалії шокують: Оновлений "Інспектор Фреймут" провів першу перевірку в Хусті (відео)

Під час зйомок передачі, яка проходила у вересні, мер міста Хуст намагався перешкодити зйомкам на головній площі міста, розпорядившись вимкнути електроенергію.

Ольга Фреймут в м.Хуст. Фото: ТСН.

Вчора, 1 листопада, на телеканалі 1 + 1 з'явилася скандальна серія про перевірку міста Хуст на Закарпатті відомою блондинкою Ольгою Фреймут. В рамках нового сезону передачі "Інспектор Фреймут" представлено також і новий формат перевірок - в місті перевіряють не тільки розважальні заклади та заклади громадського харчування, але і освіту, медицину, безпеку і еліту міста, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Не обійшлося і без скандалів. Шокуючі реалії роботи пологового відділення місцевої райлікарні і фекалії в підвалі одного з будинків вразили мережу, проте були і приємні моменти - кілька відмінностей "Гордість міста" Фреймут таки залишила.

Тому на головній площі міста пройшла зустріч з його жителями, де і показали результати перевірки.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...