Рейс Земля - Марс: Ілон Маск розповів, скільки коштуватиме квиток

​Перший політ на Марс можна буде зробити в 2022 році приблизно за 200 тисяч доларів США.

Ілон Маск. Фото: AP.

Керівник компанії SpaceX заявив про плани створити на Марсі колонію з мільйона осіб і розповів скільки коштуватиме квиток на Марс, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

За задумом Маска, квиток на Марс може коштувати близько 200 тисяч доларів США, але це за умови створення багаторазової транспортної системи.

Якщо добиратися тими способами, які використовуються в космічній галузі зараз, то квиток для однієї людини обійдеться в 10 мільярдів доларів.

А завдяки новій міжпланетній транспортній системі, так званий квиток на Марс вартуватиме 140 мільйонів.

Багаторазова транспортна система в баченні Ілона Маска зможе перевозити на Марс відразу 100 осіб, а дорога буде займати близько 80 днів. Пізніше час у дорозі можна буде скоротити до 30 діб.

Перший політ на Марс SpaceX планує здійснити в 2022 році. На створення повноцінної колонії може піти близько 100 років.

"Творці зла повністю уподібнюються сатані": У Росії суд оштрафував 86-річного священника з Кубані (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 23:14

На Кубані суд оштрафував 86-річного священника на 150 тис. рублів у кримінальній справі про «дискредитацію» російських військових. Про це повідомляє російське ЗМІ «Медиазона», передають Патріоти України. Зазначається, що справу проти священника Віктора...

"Бачу ціль, йду до неї": У газеті ТрО опублікували пінап напівоголеної жінки (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 23:01

У газеті Командування Сил ТрО "Спротив" розмістили малюнок у стилі пінап. На зображенні оголена жінка тримає зброю, а зверху підпис – "бачу ціль, йду до неї". На малюнок звернула увагу військовослужбовиця Аліна Сарнацька у соцмережі Х, передають Патріо...