Ректор медуніверситету ім. Богомольця прокоментувала видачу студентам перепусток з мапою без Криму

Проводиться службове розслідування.

Студентам університету Богомольця видали перепустки з мапою України без Криму. Фото: ФБ

Ректор Національного медичного університету ім. О. Богомольця Катерина Амосова розповіла, що через видачу студентам вишу перепусток з картою України без Криму розпочато службове розслідування. Його результати будуть заслухані на засіданні ректорату 2 березня, повідомляють Патріоти України.

Відповідь ректора опублікувала співробітниця каналу ATR Еміне Дзепар на своїй сторінці у Facebook. "Людей мають оцінювати за справами, а однією із наших справ було прийняти за два осінні місяці 2014 р. більше 640 студентів із Криму, Донецька і Луганська, всім охочим надати гуртожитки і допомогти ліквідувати академзаборгованность. Тим не менш, ці злочинні перепустки пішли до друку, і ми готові до зустрічі з ГПУ і СБУ", - йдеться у відповіді Амосової.

Вона розповіла, що всі перепустки, які були замовлені за гроші НМУ, відповідно до рішення Вченої ради, вилучені ще в вихідні дні і замінені. "Нові перепустки виготовив виробник за свій кошт, тобто збитків державі не завдано. Перепустки є магнітними і мають підвищити рівень безпеки для наших студентів. На жаль, зараз у сухому залишку - лише "зрада" - додала ректор.

Уряд продовжив на місяць відстрочки від призову працівників підприємств: Що це означає

вівторок, 7 травень 2024, 16:52

У вівторок, 7 травня, Кабінет Міністрів ухвалив рішення продовжити на місяць термін дії чинних відстрочок від призову на військову службу під час мобілізації працівників підприємств. Про це йдеться на сайті Міністерства економіки України, передають Пат...

Мобілізація в Україні по-новому: Експерт назвав ймовірну кількість чоловіків, яких призвуть

вівторок, 7 травень 2024, 16:26

В Україні можуть мобілізувати кожного 10-го чоловіка відповідного віку. Таке припущення в коментарі для ТСН висловив колишній речник Генштабу ЗСУ, військовий експерт Владислав Селезньов, передають Патріоти України. "Є оціночні судження, що в Україні мо...