Ремонт був "зовсім свіжим": У російській полікліниці на дітей впала стеля (фотофакт)

За словами очевидців, великий шматок штукатурки разом з плафоном впав біля процедурного кабінету.

На Сахаліні у лікарні на дітей впала стеля. Фото: скріншот з відео.

У Південно-Сахалінську в коридорі дитячої поліклініки на пацієнтів з батьками обвалилася стеля. Про це повідомляє АСТВ, передають Патріоти України.

Інцидент стався вдень у четвер, 23 серпня. За словами очевидців, великий шматок штукатурки разом з плафоном впав біля процедурного кабінету. Поруч знаходилися люди. За інформацією видання, одна дівчинка отримала забої, проте регіональний МОЗ відкидає цю інформацію. Представник відомства повідомив РІА Новини, що ніхто з відвідувачів клініки в травмпункти не звертався.
Керівництво установи пояснило те, що сталося, тим, що, незважаючи на свіжий ремонт, саме приміщення старе і знаходиться в незадовільному стані.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...