Ремонт був "зовсім свіжим": У російській полікліниці на дітей впала стеля (фотофакт)

За словами очевидців, великий шматок штукатурки разом з плафоном впав біля процедурного кабінету.

На Сахаліні у лікарні на дітей впала стеля. Фото: скріншот з відео.

У Південно-Сахалінську в коридорі дитячої поліклініки на пацієнтів з батьками обвалилася стеля. Про це повідомляє АСТВ, передають Патріоти України.

Інцидент стався вдень у четвер, 23 серпня. За словами очевидців, великий шматок штукатурки разом з плафоном впав біля процедурного кабінету. Поруч знаходилися люди. За інформацією видання, одна дівчинка отримала забої, проте регіональний МОЗ відкидає цю інформацію. Представник відомства повідомив РІА Новини, що ніхто з відвідувачів клініки в травмпункти не звертався.
Керівництво установи пояснило те, що сталося, тим, що, незважаючи на свіжий ремонт, саме приміщення старе і знаходиться в незадовільному стані.

В Україні злетить вартість пального: Ось на які ціни очікувати українцям на бензин і автогаз

субота, 27 липень 2024, 6:55

З 1 вересня 2024 року в Україні почнеться поступове підвищення акцизів на бензин, дизельне пальне та автогаз. Очікується, що ціна на бензин зросте приблизно на 2 гривні за літр, на дизельне пальне - на 1-1,20 гривні за літр, а на автогаз - на 7 гривень...

На Одещині чоловік прямо в ЦТК скаоічив себе пожежною сокирою, аби уникнути мобілізації. Подробиці

субота, 27 липень 2024, 6:00

25 липня у Білгород-Дністровському ТЦК та СП чоловік, якого туди доставили, завдав собі каліцтва, щоб уникнути проходження військово-лікувальної комісії. Потерпілого негайно госпіталізували. Про цю надзвичайну подію повідомили місцеві Telegram-канали,...