Результати скалєнвставанія: Половина росіян назвали м'ясо недоступним продуктом

82 % росіян економить на товарах щоденного вжитку, а кожен другий заявив про зниження доходів за останні три місяці.

Половина росіян не можуть дозволити собі м'ясо. Фото: Новус.

Згідно зі звітом міжнародної дослідницької компанії Nielsen, 33% російських покупців купують товари виключно зі знижкою. Про це повідомляють "Известия", передають Патріоти України .

Всього в Росії почали економити на товарах повсякденного попиту 82% покупців, а кожен другий житель країни заявив про зниження доходів за останні три місяці.

За даними дослідників, майже 40% покупців змінили улюблений магазин через знижки, 45% стали частіше купувати товари за акціях, а 62% почали звертати увагу на знижки.

До жовтня 29% росіян перейшли на більш дешеву м'ясну продукцію. Рідше стали купувати охолоджене м'ясо, курку і рибу почали 34% покупців.

Також відзначається зниження споживання ковбаси і м'ясних консервів в цілому. 48% споживачів в Росії припинили зовсім купувати цю продукцію або стали купувати її менше, ніж три місяці тому.

Справжні труднощі ще не почалися: В "Укренерго" заявили, що можуть повернути погодинні відключення світла

неділя, 12 травень 2024, 8:30

На українську енергетику чекає дуже непросте літо. Очікується, що споживання електроенергії зростатиме, а її виробництво, навпаки, падатиме. У такому разі може погіршитися дефіцит струму. Якщо це станеться, буде введено погодинні графіки відключень, як...

Україна в горі. Воротар Шахтаря розповів, що йому завадило порадіти на повне серце з командою перемогою над Динамо і здобутому чемпіонству

неділя, 12 травень 2024, 8:16

Голкіпер "Шахтаря" Дмитро Різник поділився враженнями від матчу 28-го туру чемпіонату України з "Динамо" (1:0) та чемпіонство в УПЛ. Воротар Шахтаря Дмитро Різник не зміг стримати сліз після чемпіонського "Класичного" через згадку про старшого брата Се...