Рятувала співмешканця: У Києві затримали жінку-правоохоронця, яка за хабар замовила викрадення людини (фото)

24-річна затримана хотіла визволити свого співмешканця, який перебуває в СІЗО за підозрою у вчиненні умисного вбивства.

Затримання жінки-правоохоронця. Фото:Facebook

30 червня слідчі Прокуратури спільно з СБУ затримали жінку-правоохоронця, яка за 50 тисяч гривень замовила викрадення людини. Про це повідомляє Прокуратура Києва у facebook, передають Патріоти України.

"За підозрою в організації викрадення людини затримано заступника командира взводу одного з районних відділів Управління поліції охорони у Київській області", - йдеться в повідомленні.

Встановлено, що 24-річна жінка-правоохоронець хотіла визволити свого співмешканця, який перебуває в СІЗО за підозрою у вчиненні умисного вбивства.

Вона попросила знайомого за гроші викрасти іншого чоловіка та силою змусити його надати визнавальні покази у тому вбивстві, таким чином знявши обвинувачення з її співмешканця.

За цю роботу жінка спершу запропонувала виконавцю винагороду у 6 тисяч доларів, а потім зменшила цю суму до 50 тисяч гривень.

У рамках досудового слідства, правоохоронці інсценували викрадення чоловіка та передали замовниці відеодокази начебто скоєного злочину.

Жінку затримали одразу після передачі нею "виконавцю" першої частини обумовленої винагороди.

На даний час готується повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини), ст. 386 (перешкоджання з’явленню свідка, потерпілого, експерта, примушування їх до відмови від давання показань чи висновку) КК України.

Депортації не буде? Одна з країн Європейського Союзу пообіцяла не висилати українців з недійсними паспортами

субота, 27 квітень 2024, 7:54

У Німеччині тимчасова посвідка на проживання для українців може бути отримана навіть без дійсного паспорта. Однак вона може бути видана лише за умови ідентифікації особи. Про це розповів представник Сенату Берліну у відповіді на запит DW, передають Пат...

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...