Рік Верблюда наближає отримання Україною "безвізу", - астролог

"Все вирішиться ще в травні, а вже в червні, крайній термін - в липні - українці отримають безвізовий режим", - переконаний Влад Росс.

Влад Росс. Фото: Обозреватель.

Настання року Верблюда наближає позитивне рішення щодо надання безвізового режиму для України з Євросоюзом. Про це "Обозревателю" розповів астролог Влад Росс, передають Патріоти України.

"Україна вже повинна отримати безвізовий режим з Євросоюзом, і Верблюд підсилює ці тенденції", - сказав він.

За оцінками астролога, "можливо, після травневих свят або влітку ми зможемо їздити в Європу без віз. Я це вже бачу. Можливо, червень стане переломним місяцем стосовно цього".

"Не виключено, що все вирішиться ще в травні, а вже в червні, крайній термін - в липні - ми зможемо скористатися перевагами безвізу", - додав Росс.

У липні Україну накриють зливи та град: Синоптикиня дала довгостроковий прогноз і попередила про "сюрпризи"

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:47

Наприкінці квітня в Україні буде похолодання, можуть навіть вдарити заморозки вночі, а на початку червня пройдуть сильні дощі зі шквалами. Однак, за прогнозами погоди від наших фахівців, літо в Україні буде на 1-2 градуси теплішим за норму, і вже в дру...

От де дешевше жити! Держстат опублікував рейтинг українських регіонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:22

Індекси споживчих цін на різні товари, включно з продуктами харчування, за перші три місяці2024 року продемонстрували підвищення в усіх регіонах, за винятком Сумської області, порівняно з аналогічним періодом попереднього року. Найбільш значний приріст...