Різниця шокує: українські села і російські села (фоторепортаж)

Росіяни "продовжують животіти в напівзгнилих будинках під іржавими дахами" - блогер порівняв російські села з українськими на Закарпатті.

Будинки в українському селі на Закарпатті. Фото: uargument.com.ua.

Український блогер порівняв села на пафосному відрізку Москва і Санкт-Петербург з українським Закарпаттям, після чого назвав російські селища "жалюгідними". Траса, що сполучає дві столиці імперії Росії у порівнянні з українськими дорогами - жахлива, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Крім того, блогер зазначає, що росіяни "продовжують животіти у напівзгнилих будинках під іржавими дахами". "Уже чую як росіяни заперечують - ну і що тут такого, село так і має виглядати", - наголошується в повідомленні.

Злидні російських сіл особливо помітно у порівнянні з красивими селищами, які розташовані в українському Закарпатті. "Спеціально для вас показую як виглядають села здорової людини. Фотки, зроблені з вікна електрички, десь між Мукачеве та Ужгородом. Повторю ще раз - між скромними Мукачеве та Ужгородом, а не на трасі, що з'єднує пафосні столиці імперії, Москву і Санкт- Петербург", - повідомляє блогер.

Автор зазначає, що на Закарпатті тільки циганські будинки нагадують російські - такий же бруд і розруха.

Він обертається назад: Над Оклахомою пронісся ультрарідкісний торнадо (відео)

субота, 4 травень 2024, 16:44

В Оклахомі у вівторок (30 квітня) сталося щось дивовижне — утворилося два дивні торнадо, один з яких був ультрарідкісний, що обертається назад, інформують Патріоти України. Торнадо, що обертається назад, виникло внаслідок потужної грози, яка утворилася...

Вже з 4 травня: ​В Україні ввели новий знак для авто

субота, 4 травень 2024, 16:15

Починаючи з 4 травня набирає чинності постанова, що на всіх автомобілях, які використовуються у якості транспорту для практичної підготовки та складання іспитів, мають змінити позначку. Про це йдеться у постанові Кабінету Міністрів України №1128 від 27...