"Родичка" Сердючки влаштувалася в патрульну поліцію і "хохмить" з порушниками (відео)

"Ви так розбираєтеся в законах, як" Вінні Пух в меду ", - співробітники нової поліції теж вміють нариватися на хамство.

Поліцейська назвала порушника ПДР Вінні Пухом і відпустила. Фотоілюстрація: ЖЖ.

У мережі з'явилося відео з реєстратора, на якому співробітниця Патрульній поліції зупиняє порушника ПДР за перетин подвійної суцільної лінії, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Далі починається тривала суперечка, після чого поліцейська заявляє, що водій авто розбирається в законах як "Вінні Пух в меду". Це висловлювання образило порушника ПДР, після чого він назвав правоохоронця "п'ятачком" і "Сердючкою" (прізвище поліцейської - Данилко).

Ролик раптово переривається, а потім звучить і водій авто заявляє, що його відпустили. "Вона мені потиснула руку і сказала" всього доброго", - чути його слова на відео.

На Львівщині чоловік заявив, що ТЦК "викрали його дорогою на роботу" і дали повістку: Яке рішення ухвалив суд

четвер, 2 травень 2024, 10:47

У Львівській області до іспитового терміну засудили чоловіка, який отримав повістку, проте ухилився від мобілізації. На суді він заявив, що його нібито "викрали дорогою на роботу і змусили підписати документи". Про це йдеться у вироку Жовківського рай...

Що робити, якщо затоплюють сусіди? Юристка озвучила алгоритм дій

четвер, 2 травень 2024, 10:44

Ситуація, коли заливають сусіди, або комунікації будинку вийшли з ладу, може статися з кожним. Як не розгубитися і діяти правильно, потрапивши у непередбачувані обставини? Що робити в таких ситуаціях і як добитися відшкодування грошей за збитки, "РБК-У...