Родина-родина, від батька до сина: Керівник Одеської митниці, який прийшов на зміну Марушевській, переписав все майно на сина-студента - ЗМІ

До призначення керівником Одеської митниці 15 травня 2017 року Олександр Власов працював командиром спецпідрозділу"Фантом", завдання якого - контролювати переміщення осіб та протидіяти незаконному перевезенню товарів вздовж лінії розмежування.

Олександр Власов. Фото:https://dt.ua/

Минулого року керівник Одеської митниці (тоді - головний митник АТО), Олександр Власов, подарував всю нерухомість родини - 20-річному сину Владиславу. Нещодавно у сина податківця з'явилася ще й компанія, а сам Владислав Власов поїхав навчатися бізнесу в Амстердам. Про це йдеться на сайті Bihus.info, передають Патріоти України.

За декларацією про доходи за 2016 рік, Олександр Власов із дружиною подарували сину квартиру на 135,7 кв.м. в Києві. Також в якості подарунків Владислав отримав ще: однокімнатну квартиру, будинок на 230 кв.м. в Києві, та земельну ділянку під ним. У власності Власова-молодшого є і паркомісце на 17 кв.м., яким користується батько-податківець.

Автомобілі керівник Одеської митниці позичає в сина та дружини. У власності Владислава - MINI COOPER COUNTRYMAN 2012 р.в., придбаний влітку минулого року за 230 000 грн, вдвічі дешевше від ринкової ціни. У Інеси Власової - MAZDA 3 НВ 2012 р.в., придбана у 2012 році.

Крім нерухомості, в минулому році у сина Олександра Власова з'явився і бізнес. Він володіє 80% ТОВ “Сіті-ферма”, а 20% належить кримчанину Валерію Конопльову. Основний вид діяльності фірми - виробництво олії та тваринних жирів.

Та свої знання в бізнесі юний підприємець покращує в Амстердамі. Таку інформацію він зазначив на своїй сторінці у Фейсбуці.

В Амстердамському університеті Владислав вивчає економіку і бізнес, до цього освіту здобував в Київському університеті права. Рік навчання в Амстердамському університеті вартує від 12 тис євро.

Задекларовані доходи керівника Одеської митниці Олександра Власова за минулий рік - 332 983 грн. Готівкою Власов зберігає 150 тис грн, у дружини готівки - 350 тис грн. На банківських рахунках дружини Інеси - 700 тис грн, 3 тис дол і 4 тис - євро. Позичені кошти третім особам - по 100 тисяч доларів і євро.

Дружина Олександра Власова, як і їхній син, теж завела підприємницьку діяльність минулого року. За 2016 рік від підприємницької діяльності отримала 876 000 грн. У реєстрі Мін’юсту є тільки одна людина з таким іменем і вона зареєтрована ФОП-ом з березня 2016 року в Дариницькому районі Києва, де розташована квартира Владислава. Основний вид діяльності - виготовлення виробів із хутра.

До призначення керівником Одеської митниці 15 травня 2017 року Олександр Власов працював командиром спецпідрозділу «Фантом». Завдання “Фантому” - контролювати переміщення осіб та протидіяти незаконному перевезенню товарів через умовний кордон вздовж лінії зіткнення у межах Донецької та Луганської областей. Олександр Власов керував «Фантомом» з часу його створення, з початку 2015 року. У 1993 - 1995 роках Власов працював у Миколаївській митниці, а згодом в органах СБУ, Державній податковій службі та Мінекономрозвитку.

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...