"Родина у человека остается единственной": Відомий російський актор відмовився вважати Путіна символом Росії

Олександр Балуєв пояснив, що прапори і президенти можуть змінюватися, а Батьківщина залишається назавжди.

Олександр Балуєв. Фото:vz.ua

Російський актор Олександр Балуєв не згоден з результатами опитування Фонду "Громадська думка", згідно з яким для 5% людей символ Росії - це народ, гімн і президент Росії Володимир Путін. Про це повідомляє НСН, зазначають Патріоти України.

Балуєв повідомив, що волів би вибрати більш стабільний символ країни, оскільки президенти можуть змінюватися.

"Кожному своє, але мене трохи здивували 5%, які вибрали графу "Народ, гімн і президент Росії Володимир Путін". Не знаю, це процентне співвідношення мені здається якимось дивним. Для мене символ Росії - це Батьківщина, тому що прапор і президент змінюються, а батьківщина у людини залишається єдиною. Так що я належу до тих, хто свої голоси віддає за батьківщину", - зазначив актор.

Крім того, 15% респондентів відповіли, що символом Росії для них є прапор, 14% назвали герб, для 10% - це Батьківщина і патріотизм. Для 6% символом Росії є ведмідь, а для 2% - берізки.

Як треба поводитися в суботу перед Великоднем та що святити в храмах: Митрополит дав пояснення

четвер, 2 травень 2024, 6:37

У суботу перед Великоднем потрібно поводитись, як годиться християнам: вшановувати Господа, нічого не святкувати та зберігати спокій і тишу. А от святити у неділю в храмах можна будь-яку їжу, яка може мати для людей "сакральне значення". Про це в інтер...

В Україні запустять кешбек за купівлю українських товарів, але всі операції будуть "під ковпаком": Що треба знати

четвер, 2 травень 2024, 6:30

Анонсована держпрограма "Купуй українське", в рамках якої люди отримуватимуть кешбек за купівлю деяких видів вітчизняної продукції та послуг, дозволить державі стежити за транзакціями громадян. Справа в тому, що користувач для отримання кешбеку повинен...