Родину російського полковника у Сизрані закатували насмерть найманці з "ЛНР" - Латиніна

Встановлено особи убивць, що позбавили життя російського полковника поліції Андрія Гошта та його родину. Вижила лише семирічна дівчинка.

Родину російського полковника у Сизрані закатували насмерть найманці з "ЛНР" . Фото: РИА Новости.

Сім'ю полковника поліції Андрія Гошта з Сизрані вбили найманці з "ЛНР". Про це у своєму блозі на Эхо Москвы повідомила російська журналістка Юлія Латиніна, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Вона розповіла, що злочин було скоєно кількома особами. Банда покидьків знущалася, вбивала і катувала людей, можливо, кілька годин.

"Дружина Гошта валялася на дивані з задертим халатом: мабуть, її гвалтували перед смертю. На столі стояв муляж вибухового пристрою, все в домі було залито кров'ю. Обличчя семирічної доньки Гошта, Соні, перетворилося на один суцільний синець: злочинці довго і з задоволенням били семирічну дівчинку, і, мабуть, думали, що вбили: зараз вона в комі в реанімації з важкими травмами", - йдеться у повідомленні.

Латиніна уточнює, що трьох учасників цього злочину вдалося затримати.

"Всі вони - мігранти, імена двох - брати Олександр та Євген Нуштаєви. Повідомляється, що двоє вбивць недавно отримали російське громадянство.
Запитується, за які заслуги?", - пише журналістка.

Зазначається, що у базі даних "Миротворець", створеної радником МВС України Антоном Геращенком, і є найповнішою відкритою базою даних про сепаратистів "ДНР" і "ЛНР" є така інформація:

Нуштаєв Олексій Миколайович
Країна Росія
Адреса: Самара
Російський найманець, бойовик НВФ
Має посвідчення МО ЛНР на право носіння зброї.
День народження: 03.02.1992 р
Рідне місто: Пензін
Проживає: Самара
ВК: https: //vk.com/id214120162
Брати, сестри: Євген Нуштаєв, Денис Нуштаєв, Олександр Александров, Тетяна Нуштаева

Вона уточнює, що база даних "Миротворець" не є повною. Її поповнює СБУ і МВС України, але найбільше її поповнюють активісти, що відстежують хвалькуваті записи сепаратистів в інтернеті.

"Отже, Олексій Нуштаєв, проживає в Самарській області, воював за "ЛНР". У нього є брати Олександр (який взяв прізвище Александров) і Євген. Після цього, все у тій же Самарській області, деякі Олександр і Євген Нуштаеви (імовірно) по-звірячому - звикли до довгих і безкарним вбивств? - Вирізали сім'ю під Сизранню", - йдеться у матеріалі.

Латиніна дивується: за які заслуги членам банди мігрантів дали російське громадянство? І припускає, що родина Гошти були далеко не першими жертвами нелюдів.

"Якщо цей збіг не випадковий, скільки російських сімей ця банда мігрантів вирізала там, в Луганську, так само, як вони вирізали сім'ю Гошта: неквапливо, докладно, знаючи, що їм ніхто не завадить, вдосталь гвалтуючи жінок, із задоволенням б'ючи до смерті нетямущих дітей", - пише журналістка.

Нагадаємо, що на Росії колишній начальник поліції Сизрані Андрія Гошта та п’ятеро членів його сім'ї були вбиті під час сну.

У Москві палає і валиться завод, під руїнами можуть бути люди (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 1:45

У Москві масштабна пожежа охопила завод із виробництва штучного каменю. . Горять три поверхи. Площа займання становить 2500 м², повністю обвалився дах будівлі, повідомляють росЗМІ. Надзвичайній ситуації надано другий ранг складності. . Для гасіння по...

"Бабуся" не дуже відрізнялася від сучасних: Обличчя неандертальки, яка жила 75 000 років тому (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:12

Британські археологи представили плід своєї довгої роботи – реконструйоване обличчя неандертальської жінки, яка померла 75000 років тому. Про це повідомляє видання "ScienceAlert", передають Патріоти України. Череп знайшли у 2018 році в печері Шанідар і...