"Росія смертельно хвора": Всесвітньо відомий музикант назвав колег з РФ фашистами

Андрій Гаврилов публічно засудив своїх колег, які підтримали анексію Криму, і вважає, що в Росії музикантів немає - "це музичні ремісники, музична шпана, путінські музичні братки".

А.Гаврилов. Фото: Известия.

Всесвітньо відомий піаніст і диригент російського походження Андрій Гаврилов назвав своїх колег в Росії фашистами. Відповідний запис з'явилася на сторінці Гаврилова в Facebook, передають Патріоти України.

Музикант процитував свою розмову з якимось українським другом в формі питань і відповідей. Відповідаючи на питання, чи він, як і раніше, відмовляється від гастролей в Росії, музикант підтвердив свою відмову і пояснив причини.

"До анексії Росією Криму, в мені жевріла надія, що Росія не піде до кінця по шляху шаленого неофашизму. Після цієї події мені вдруге довелося попрощатися з історичною батьківщиною. Вона смертельно хвора", - написав Гаврилов.

На прохання прокоментувати висловлений Гавриловим публічний осуд своїх колег, які підтримали анексію Криму, піаніст повідомив, що не вважає їх колегами. З його точки зору, вони фашисти.

"У мене немає колег ніде. З тієї простої причини, що в наш час в світі немає серйозних музикантів. Є тільки паразити на тілі музики, під назвою "музичний бізнес". Серйозний музикант - це перш за все значна моральна величина. Тільки досягнувши морального авторитету, ти можеш називатися Музикантом. ... Російські музичні ремісники не тільки аморальні, але і оскаженіло безкультурні. Це музична шпана, путінські музичні братки. А після Криму ще й фашисти. Які вже там "колеги", - резюмував Гаврилов.

Довідка. Андрій Гаврилов - радянський, російський, англійський, німецький і швейцарський піаніст і диригент. З 1985 року Гаврилов живе за кордоном. Є громадянином чотирьох країн - СРСР (і його правонаступниці - Росії), Великобританії, Німеччини та Швейцарії.

Став героєм своєї команди: Український воротар забив неймовірний гол ударом через усе поле (відео)

субота, 4 травень 2024, 22:55

У рамках молодіжної першості ліги штату Паранаенсе місцевий Атлетіко Паранаенсе U-20 переграв однолітків із Парани (3:2). У складі Атлетіко всю гру відіграв український голкіпер Максим Воронов, передають Патріоти України. Воротар став героєм своєї кома...

Суд покарав українця, який скаржився на викрадення, залякування та шантаж з боку ТЦК

субота, 4 травень 2024, 21:45

Українець мав звання рядового, пройшов військово-лікарську комісію і отримав повідомлення про прибуття у військову частину. Однак чоловік замість того, щоб стати до лав ЗСУ, пішов у місцеве відділення Державного бюро розслідування (ДБР), щоб подати ска...