"Росія таки буде наддержавою. Але Москви там не буде": Астролог пророкує розвал РФ

Влад Росс переконаний, що Північний Кавказ, Чечня, Дагестан, Осетія відваляться від Росії.

Астролог пророкує розвал РФ. Фото: ИНФО-UA.

З часом Кавказ "відвалиться" від Росії, а Російська Федерація стане федеральним утворенням не тільки де-юре, а й де-факто. Такий прогноз в ефірі "Обозревателя" висловив астролог Влад Росс, передають Патріоти України.

"Весь Північний Кавказ, Чечня, Дагестан, Осетія відваляться від Росії - це давній мій прогноз. Весь Кавказ в кінцевому результаті не буде російським", - сказав він.

Відповідаючи на питання, чи матиме місце реальна федералізація Росії і чи будуть регіони більш незалежні від центру, астролог пояснив: "Оскільки зараз відбувається дроблення країн, перегляд кордонів, поки Плутон проходить по Козерогу, це може статися. Козеріг - це монархія, Плутон - це перебудова якихось взаємин". За його оцінками, "Росія може розвалитися" на регіони, позначені адміністративними кордонами Російської Федерації.

Астролог допустив, що Росія може "почати підніматися як супердержава", але "супердержава залишиться в Сибіру, Москва не матиме до цього ніякого відношення". За його словами, центром нової держави може бути Новосибірськ.

Як писали Патріоти України, раніше Влад Росс звернув увагу на 32-річний цикл авестійського календаря, а також на рік Верблюда, який настане в березні 2017 року. Саме в такі роки в Росії відбувалася зміна влади.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...