Вже скоро: Астролог напророкував кінець ери Путіна

Влад Росс вважає, що 2017 рік стане для Росії роком зміни влади.

Росії кінець, а з нею і Путіну. Фото: uainfo.org.

Прогноз астролога Влада Росса на 2017 рік стосується не тільки Володимира Путіна, а й усієї Росії. 2017 рік стане поворотним в політичному житті країни, вважає він. Про це повідомляють Патріоти України.

На думку астролога, відносини між Україною і Росією в майбутньому році будуть так само натягнутими, поки при владі в РФ буде знаходитися Володимир Путін. Але вирішення всієї ситуації принесе рік Верблюда, що почнеться по зороастрійському календарю в березні. У день сонячного рівнодення майбутнє Росії і безпосередньо її правителя почнуть кардинально змінюватися.

Для Путіна 2017 рік стане складним і поворотним. Абсолютно непередбачувані наслідки очікують його владу.

Рік Верблюда настає кожні 32 роки. Кожен такий прихід знаменується тим, що "верблюд скидає з своїх горбів правителя Росії". Це рік відплати за скоєне і "палацових переворотів".

Астролог вважає вбивство російського посла в Анкарі додатковим свідченням того, що може чекати в 2017 році і чинного президента РФ.

Якщо звернутися до історії Росії, зазначає Росс, то побачити 32-річну закономірність зміни влади в рік Верблюда не складе труднощів.

Якщо вести відлік від березня, початку вступу в свої права року Верблюда, в зворотному часовому напрямку, то ми побачимо смерть генсека ЦК КПРС Черненка і прихід до влади Михайла Горбачова (1985 рік). Ще 32-ма роками раніше - смерть Йосипа Сталіна в березні 1953 року. Березень 1921 року - до влади приходять збанкрутілі більшовики, щоб впровадити НЕП.

Чи правий астролог в своїх прогнозах, ми зможемо оцінити вже дуже скоро.

Ви будете здивовані! Шкільні хулігани в дорослому віці мають вищу зарплату і більш задоволені життям - результати дослідження

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:52

Дорослі, які у шкільні роки були хуліганами, мають вищу зарплату та більш задоволені своїм життям, ніж ті, хто мав зразкову поведінку. Таких висновків дійшли фахівці Інституту соціальних та економічних дослідників Великої Британії, передають Патріоти У...

Очільник Міністерства культури розповів як збираються покарати Повалій, Лорак та інших зрадників України з артистичного цеху

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:58

Вже напрацьовано перелік людей, які можуть підпасти під дію закону, в разі його прийняття, щодо позбавлення високих звань і нагород за підтримку ворога - Росії. Про це сказав т.в.о. міністра культури та інформполітики Ростислав Карандєєв в ефірі телема...