Росіян шокували звісткою про громадянство доктора Лізи, яка загинула в катастрофі Ту-154

Єлизавета Глінка виявилася громадянкою США.

Єлизавета Глінка. Фото:Lenta.ru

У Росії набирає обертів кампанія за позбавлення громадянства людей, які негативно висловлюються про загибель росіян під час катастрофи ТУ-154, зокрема, Лізи Глінки, більш відомої як Доктор Ліза. Однак громадськість шокувала інша новина: виявляється, сама Ліза не є громадянкою Росії. Про це з посиланням на російські ЗМІ пише Диалог, зазначають Патріоти України.

Ліза Глінка - американка. Ще в 1986 році вона разом з чоловіком емігрувала в США, де обидва отримали американське громадянство. Її чоловік, Гліб Глінка, процвітаючий адвокат в Сполучених Штатах. Троє дітей Лізи, в тому числі прийомний син, також живуть за кордоном і мають американське громадянство.

У той же час в Росії пропонують ввести закон "Про неприпустимість вираження радості з приводу трагічних для Росії подій" і навіть придумали йому народну назву - "закон Глінки-Халілова". У росіян навіть є два перших кандидата на позбавлення громадянства: журналісти Божена Ринська і Аркадій Бабченко, які не виявили скорботи з приводу загибелі людей, які перебували на борту ТУ-154.

Божена Ринська на своїй сторінці в соцмережі пораділа загибелі співробітників "НТВ", а Бабченко написав, що йому "плювати" на те, що сталося.

"Визволитель" не стерпів відмови: У Севастополі окупант ударив дівчину ногою в обличчя за відмову танцювати лезгинку (відео)

неділя, 5 травень 2024, 10:43

Російські окупанти продовжують тероризувати мирне населення окупованих територій України. У Севастополі (Крим) військовий із угруповання "Шторм Z" ЗС РФ напав на дівчат. Постраждала записала інцидент на відео, передають Патріоти України. Інцидент трапи...

Надія на світле майбутнє: Благодатний вогонь прибув до України

неділя, 5 травень 2024, 10:25

Благодатний вогонь прибув до України. Пізно вночі скаути доправили його до пункту пропуску "Старокозаче", що на українсько-молдовському кордоні. Про це повідомили у Державній прикордонній службі України. Вогонь з Єрусалиму зустріли капелани та прикордо...