​Росіяни призначили купу грошей за голову українського снайпера, героя смертельного двобію (відео)

Ворог у безсилій люті вирішив відігратися «не по спортивному». Адже один з найвідоміших український стрільців перестріляв розрекламовану російську снайпершу «Бєлку»

Снайпер ЗСУ, позивним "Саїд"

Як повідомляють Патріоти України з посиланням на Еспрессо ТВ, сталося це після снайперської дуелі у Горлівці, в якій український боєць з позивним "Саїд" знищив снайпера терористів. Росіяни оцінили життя українського воїна у 18 тисяч доларів.

Однак "Саїд" особливо не переймається, продовжує «кошмарити» загарбників, коли ті починають чергову збройну провокацію. Його завдання збивати кулеметників та антиснайперська війна. Герой, що не ховає обличчя, каже що перебувати під вогнем звик. Те, до чого звикнути не може, це загибель побратимів… Тому на кожну спробу російських снайперів та кулеметників поцілити у наших, відповідає смертоносним свинцем.

Моторошна трагедія: У Житомирі сміттєвоз вбив чоловіка, який спав у сміттєвому баку

четвер, 18 квітень 2024, 7:24

У Житомирі чоловік загинув у кузові сміттєзбирального автомобіля. Попередньо, місцевий 46-річний житель заснув у контейнері для сміття, а потім потрапив під спеціальний прес разом із відходами, передають Патріоти України. Про це повідомили в Головному...

Метеозалежним приготуватись: Попереду кілька днів важких магнітних бур

четвер, 18 квітень 2024, 7:15

Центр прогнозування космічної погоди Національного управління океанічних та атмосферних досліджень США опублікував прогноз сонячної та геомагнітної активності на 18-20 квітня 2024 року . Геомагнітні бурі класифікуються за рівнем потужності — К-індексу...