Російське нехлюйство в усій красі: Названо причину кривавої авіакатастрофи в Сибіру

Є підозра, що не обійшлося й без чималої дози спиртного в організмі пілотів.
В РФ сталася катастрофа із вертольотами. Ілюстрація: Факти.

Стала відома причина авіакатастрофи в Росії 4 серпня, коли в Красноярському краї впав вертоліт Мі-8 і загинули 18 осіб, передають Патріоти України.

У Росавіації прийшли до висновку, що причиною катастрофи став другий вертоліт: два повітряних судна авіакомпанії Ютейр - вантажне і пасажирське - виконували зліт дуже близько одне від одного. Метеоумови в районі польоту були простими, опадів не спостерігалося.
Вертольоти зіткнулися в районі Ванкорського нафтового родовища. Вертоліт з пасажирами на борту, який злітав другим, зіткнувся в повітрі із Мі-8 і зачепив його зовнішню вантажну підвіску. Вертоліт з пасажирами впав і згорів. Загинули троє членів екіпажу і 15 пасажирів - робочих вахтових змін, що летіли на нафтоперегонну станцію.
Що стосується вертольота без пасажирів, то його екіпаж не постраждав. Повітряне судно скинуло зовнішню вантажну підвіску і виконало посадку.
Джерело: Факты

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...